Izvor: Tanjug
25.03.2023 u 07:28
0

„ODMAH PRIMENITI SVE OBAVEZE POSTIGNUTE SPORAZUMOM“: Makron pozdravio dogovor iz Ohrida!

Predsednik Francuske Emanuel Makron pozdravio je dogovor Beograda i Prištine postignut na sastanku u Ohridu 18. marta i pozvao obe strane da odmah primene ono o čemu su se sporazumele

– Sporazum postignut uz posredovanje visokog predstavnika (EU Žozepa Borelja) predstavlja značajan napredak. Od suštinskog je značaja da dve strane sada pokažu odgovornost tako što će odmah i u dobroj veri primeniti sve obaveze preuzete sporazumom – rekao je Makron na kraju dvodnevnog samita EU u Briselu.

MAKRON URADIO NEŠTO NEVEROVATNO ISPOD STOLA: Nije uspeo u nameri da ovo sakrije! (VIDEO)

– Mi ostajemo mobilisani u tom smislu. Znate koliko su Nemačka i Francuska zajednički radile na tom pitanju i nastavićemo to da činimo –  rekao je francuski predsednik na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter