Izvor: HAPPY BSC
13.01.2023 u 16:40
0

MINISTAR DAČIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“ NA HAPPY TV: „Kurti je jedna LISTOPADNA KATEGORIJA“

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić bio je u emisiji „Posle ručka“ na Happy televiziji.

– Mi spadamo u starije ljude i dobro se sećamo kada su počele albanske demonstracije i one su bile socijalističke, marskističke i maoističke grupacije. Kurti je najveći komunista koji je ikad bio među albanskim političarima. Kažu da je Kosovo bila kolonija, tu nešto nije jasno, očigledno. Kolonijalisti su oni koji drže teritoriju koju naseljavaju neki starosedeoci, a koji su to starosedeoci na Kosovu i Metohiji? Srbi, naravno! Da nisu možda „Ilirska braća“? Ako govorimo o turskim dokumentima iz onog vremena vidimo da tamo nikoga nije bilo sem Srba. Tamo je bila bitka na Kosovu, što nije bioa u Šumadiji?  Srbija je bila na Kosovu! Neka pokaž neki svoj albanski spomenik, istorijski, arheološki… Kurti ima svoju matičnu državu, Albaniju. On hoće da otme Kosovo kao nacionalna manjina koja živi u državi Srbiji. Albanci misle da će to da se vremenom srediti… Generalno ne treba da nas uzbuđuje šta on priča. Kurti je jedna listopadna kategorija koja će nestati, ne treba da bude oluja, dovoljan je samo usisivač da se uključi. Reč je samo o tome da li Zapad to hoće ili neće-poručio je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter