Izvor: Tanjug
22.01.2023 u 17:12
0

Ministar Milićević o zločinačkoj operaciji „Maslenica“: „Nažalost u ovom slučaju sistem ćuti i pravde nema!“

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević, zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom, ocenio je da je i danas posle 30 godina, rana zbog zločinačke operacije “Maslenica” u kojoj je 348 Srba izgubilo život i nestalo i dalje otvorena, jer za ovaj zločin niko nije odgovarao.

„Bol za izgubljenim životima, nikada ne može da nestane u potpunosti, ali kada znamo da su lica koja su učinila zločin procesuirana, onda i porodice žrtava, a i svi mi, osetimo mir, jer pravda postoji i vrednost njihovih života je prepoznao sistem, ali nažalost u ovom slučaju sistem ćuti i pravde nema“, naveo je Milićević u saopštenju.

DA SE NE ZABORAVI! U Beogradu služen parastos za Srbe stradale u hrvatskoj akciji „Maslenica“

Dodao je da ne bi trebalo živeti u prošlosti, ali da ćemo negovati kulturu sećanja na svaki izgubljeni život, te da pričanje o zločinama, nije narušavanje odnosa između dve države, već je svima opomena, da se ovako nešto nikada više ne ponovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter