Izvor: Happy BSC
29.07.2022 u 21:34
0

Ministar Stefanović se oglasio povodom sramne kampanje koja se u Hrvatskoj vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović o oglasio se saopštenjem povodom sramne kampanje koja se u Hrvatskoj vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Onaj ko se za sobom osvrće i nemirno spava, koga more slike ubijene dece u jasenovačkom i drugim logorima i stotina hiljada žrtava čije duše lutaju, onaj ko je proterivao Srbe sa vekovnih ognjišta i palio im ikone, ne može to da izdrži. Zato mora nekog drugog da nazove zločincem. Taj koji u sebi ne može da podnese ogromnu, bolesnu i iskonsku mržnju, ko ne ume da bez mržnje prema Srbima i Aleksandru Vučiću udahne vazduh, ne uspeva da kontroliše patološki nagon za uništenjem, vekovni, duboko usađeni i pažljivo negovani, on ga projektuje baš u tog Vučića i u taj srpski narod.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Teško je nositi krvavo nasleđe nacističke NDH, i sigurno ta teška trauma teži da se negde isprazni. A na koga drugog, nego na predsednika Vučića. Samo što ih neće osloboditi odgovornosti za 700.000 duša iz Jasenovca i neće izbrisati istinu. A neće ni ućutkati Vučića da je govori još glasnije.

Gotovo je besmisleno komentarisati najniže pokušaje hrvatskih medija koji prethodnih meseci u kontinuitetu na svaki mogući način pokušavaju da satanizuju Aleksandra Vučića. To što crtaju karikature i nazivaju pogrdnim imenima, samo je još jedan dokaz nivoa njihove političke borbe i nedostatka bilo kakvog argumenta ili suštine koju bi zamerili Vučiću. To što u brutalnim tekstovima u kojima ga vređaju i udaraju na najdublje i najsvetije, na njegove pretke, žrtve Jasenovca, a uz to stavljaju porodičnu fotografiju – govori koliko se ti ljudi nisu odmakli od onih kojima je “srbosek” bio mera odnosa prema jednom narodu. Oni su ti koji su Aleksandru Vučiću zabranili da se pokloni žrtvama Jasenovca, deci, ženama, starcima, koji su bili krivi samo zato što su rođeni kao Srbi. Oni su ti koji imaju večni kompleks od Aleksandra Vučića i Srbije.

VAŽNA PODRŠKA ŠPANSKOG PREMIJERA: Uvek ćemo biti uz Srbiju kada je reč o pitanju Kosova!

Kaže naš mudri narod i “Ako hoćeš da te mrze, reci svakome ko je ko”. Zato mrze Aleksandra Vučića. Zato što ima snage, hrabrosti i duše da kaže istinu svakome u lice, zato što čiste savesti može da izađe svakome na megdan i da se bori za istinu i pravdu. Zato što se zavetovao da nikada nećemo zaboraviti žrtve Jasenovca, Stare Gradiške, Siska, kao ni drugih logora u kojima je vršen genocid nad našim narodom. Zato što zahvaljujući njemu obeležavamo i tugujemo svakog 4. avgusta na godišnjicu “Oluje”, dok su njegovi prethodnici pokušavali da Srbi kolektivno zaborave ovo najveće etničko čišćenje u savremenoj Evropi. Zato što ume da kaže “Izvinite” žrtvama nacističkih logora kojima se danas radi novi memorijalni centar na Starom sajmištu. Zato što je veliki čovek i državnik koji voli svoju zemlju, živi za svoj narod i bori se za njega.

A ljubav ne podrazumeva mržnju prema onome preko puta sebe. To je pokazao, državničkom politikom mira prema komšijama, pomažući svakome ko se nađe u nevolji, strateškom politikom napretka u regionu. I to je njegova veličina, u ljudskom i političkom smislu. On će zato i nastaviti, uz ogromnu podršku svog naroda, da se bori za svoju zemlju.“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter