Izvor: Happy BSC
24.12.2022 u 11:44
0

MINISTAR VUČEVIĆ ČESTITAO DAN RATNOG VAZDUHOPLOVSTA I PROTIVVAZDUHOPLOVNE ODBRANE!

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom 24. decembra – Dana Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane čestitku u kojoj se kaže:

VUČIĆ ČESTITAO DAN VIDA RV I PVO: „Država je svesna koliko može da se osloni na vaše angažovanje!“

– Svim pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane čestitam 24. decembar – Dan vida.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Negujući tradicije vojnog vazduhoplovstva, više od jednog veka, na jedinstven način razvijate vrednosti vašeg vida implementirajući zahteve savremenih tokova.

Predanim angažovanjem i profesionalnim pristupom poslu svakodnevno potvrđujete da su jedinice Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije pravi nastavljači one Srbije iz 1912. godine kada je naša zemlja bila jedna od petnaest zemalja u svetu koja je imala vojno vazduhoplovstvo i jedna među prvih pet u svetu koja je tokom balkanskih ratova upotrebila vazduhoplove u borbenim dejstvima.

Angažovanjem na vežbama u zemlji i inostranstvu pokazali ste da zaslužujete mesto među najmodernijim sastavima stranih armija za šta je svakako zaslužno stručno osposobljavanje vaših pripadnika što je ujedno i jedan od glavnih preduslova za dobru operativnu i funkcionalnu sposobnost ovog vida Vojske Srbije.

Čestitam vam jubilej, uz želju da i dalje budete aktivan činilac kako u procesu reorganizacije Vojske, tako i novih bezbednosnih tokova u zemlji i regionu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter