Izvor: Tanjug
23.03.2023 u 15:03
0

MINISTAR VUČEVIĆ OBIŠAO HRAM SVETI ĆIRILO I METODIJE U LJUBLJANI: Razgovor sa predstavnicima srpske zajednice (FOTO)

Ministar odbrane Miloš Vučević, koji boravi u poseti Sloveniji, obišao je danas sa delegacijom pravoslavni hram Sveti Ćirilo i Metodije u Ljubljani, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Starešina crkve sveštenik Borislav Livopoljac je ministru Vučeviću predstavio istorijat ove crkve, koja je jedini aktivni hram u Sloveniji kada je reč o službama i liturgijama i posebno se osvrnuo na značaj tog hrama za srpsku zajednicu u Sloveniji.

VUČEVIĆ U SLOVENIJI: Ministar obišao 132. gorski puk Slovenske vojske

Nakon obilaska hrama Sveti Ćirilo i Metodije Vučević se sreo i sa predstavnicima srpske zajednice u Sloveniji, sa kojima je razgovarao o saradnji sa zvaničnim institucijama i lokalnom zajednicom.

Vučević se juče sastao sa ministrom odbrane Slovenije Marjanom Šarecom, u okviru zvanične posete toj zemlji i obišao 132. gorski puk Slovenske vojske na poligonu Pokljuka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter