Izvor: Tanjug
21.08.2022 u 16:54
0

Ministarka Maja Gojković poručuje: „Srbija je nedvosmisleno pokazala da je otvorena za dijalog i kompromis i nastaviće da ulaže napore!“

Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković je izjavila da pruža punu podršku predsedniku Srbije i politici očuvanje mira i stabilnosti i zaštiti nacionalnih interesa za koju se predano i posvećeno zalaže.

„Sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa Srbima sa Kosova i Metohije u ovoj teškoj i kompleksnoj situaciji, njegovo državničko i snažno zalaganje za interese naše zemlje i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, još jedna je potvrda dosledne i odgovorne politike koju vodi“, navela je Gojković, saopšitlo je ministarstvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je istakla da je odgovoran i odlučan pristup predsednika razgovorima u Briselu, u nastojanju da se postigne kompromisno rešenje, i njegovi napori da do tog kompomisa dođe u narednim danima kako bi sačuvali mir, jedini put da se očuva stabilnost i sigurnost za naše građane.

„Srbija je nedvosmisleno pokazala da je otvorena za dijalog i kompromis i nastaviće da ulaže napore, ali istovremeno je, kao što je predsednik jasno poručio, posvećena tome da obezbedi opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji i ne dozvoli novi pogrom, ubijanje i proterivanje srpskog stanovništva“, istakla je Gojković.

Ivica Dačić pruža apsolutnu podršku predsedniku:“SPS čvrsto stoji u podršci Aleksandru Vučiću u ovim ključnim danima za budućnost i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji“

Ona je ocenila da građani veoma dobro prepoznaju i razumeju da u ovom osetljivom trenutku niko bolje od predsednika Aleksandra Vučića ne bi mogao da zastupa i štiti nacionalne interese Srbije u dijalogu Beograda i Prištine.

Ona je dodala da imajući u vidu težinu i ozbiljnost situacije važno da se u ovom trenutku pokaže jedinstvo i zaključila da ovo nije vreme za politikanstvo, podele i razjedinjenost.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter