Izvor: Tanjug
20.03.2023 u 07:59
0

VILIJAM MONTGOMERI PORUČIO: „Vučić zaslužuje punu podršku da se izbori sa pritiscima!“

Bivši ambasador SAD u Srbiji Vilijam Montogmeri izjavio je sinoć da predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaslužuje punu podršku u pokušaju da se izbori sa „teškim zamkama“ i pritiskom koji su pred Srbijom.

PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRA UTISKE: „Borba za Srbiju je nastavljena na dva koloseka – od ekonomskog napretka do borbe za KiM“ (VIDEO)

On je, komentarišući sastanak u Ohridu, objasnio da EU i SAD imaju za cilj da izdejstvuju srpsko priznanje nezavisnosti Kosova u sadašnjim granicama, kao i da to nije tajna.

-Vaš predsednik je toga dobro svestan i to objašnjava njegove postupke. Za mene je zanimljivo to što Kurti konstantno kao razlog zašto ne može da čini neke stvari, navodi Ustav Kosova, dok niko ne ističe da bi taj plan zahtevao od Srbije da promeni svoj Ustav- rekao je Montgomeri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter