Izvor: Kosovo Online
08.01.2023 u 13:00
0

„MUKA NAS JE NATERALA DA SE OKUPIMO!“ Jevtić poručio da je vreme da međunarodna zajednica urazumi Kurtija

Srbe muka naterala na protest

Predsednik opštine Štrpce i potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić izjavio je da su se Srbi danas okupili na protestu, jer ih je muka naterala.

– Stefan i Miloš su pokazali da su hrabri hrabri, jer nisu spustili glavu kad je na nih pucano. Ovaj broj ljudi pokazuje naše jedinstvo onima koju su želeli da nas proteraju. Umesto da tradicionalno pravoslavaljamo da Božić, mi smo morali protestom da dignemo glas protiv pucnja na Stefana i Miloša. Zasto? Jer su Srbi – upitao je Jevtić.

RUKOVODSTVO OPŠTINE ŠTRPCE O UPADU PRIPADNIKA ROSU: Cilj akcije je zastrašivanje!

Jevtić je dodao da je rezultat politike u Prištini doveo je do toga da pojedinci misle da mogu slobodno da pucaju u srpsku decu.

– Zato je ovde danas svaka srpska glava Stefan i Miloš. I upravo odavde sa ovog mesta šaljemo poruku, da nas neće uplašiti. ni oterati oni koji pucaju i oni koji pokušavaju na različite načine da nas proteraju. Šaljemo poruku mira, da želimo da budemo svoj na svome. To je poruka koji šaljemo sa svakog protesta. Mir kao glavna poruka, jasno je ko želi suprotno tome – kazao je Jevtić.

On je poručio međunarodnoj zajednici da je vreme da „urazumi“ kosovskog premijera Aljbina Kurtija.

– Zato je poruka predstvnicima međunarodne zajednice da urazume Aljbina Kurtija, da prestne da napada našu decu, kao što smo juče rekli, decu vam nećemo orpstiti. Danas ne protestujemo samo zbog pucnja na našu decu, već da poručimo da ćemo ospatiti bez obzira na sve izazove – poručio je Jevtić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter