Izvor: BSC HAPPY
07.02.2023 u 08:04
0

„NA MUCI SE POZNAJU JUNACI!“ Ministar Vučević poručio: „Vučić na prvoj liniji odbrane za nacionalne interese!“

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane MIloš Vučević izjavio je na svom Instagram nalogu da se posle sramotnog napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tokom skupštinske sednice o Kosovu i Metohiji, vidi ko je borac na prvoj liniji odbrane nacionalnih interesa. 

-„Na muci se poznaju junaci“, govorili su naši stari i upravo se ovih dana, a posebno posle skupštinske sednice o KiM i sramotnog napada na predsednika Vučića, vidi ko je borac na prvoj liniji odbrane nacionalnih interesa i zaveta, a ko licemerni neodgovorni „foteljaš“ bez ikakvog dodira sa realnošću savremenog sveta i salonski borac, kome su puna usta Kosova u toploj skupštinskoj sali u centru Beograda, koga napuštaju stranačke kolege na tom istom Kosovu. I zato „u se i u svoje kljuse“, po ko zna koji put Srbiji ostaje samo njen narod, koji razume sve i koji podržava onog državnika koji rudarski, već godinama, teško i naporno, popravlja užasno teško stanje u kojoj se naša država nalazila oko KiM i koji je ovo pitanje uspeo da vrati u fokus velikih sila. Jedinstvo nam je neophodno, vidim i osećam da ono u narodu postoji, zato znam da možemo mnogo. Poraz nije opcija za predsednika Vučića, gore glavu, pobediće Srbija!- poručio je ministar Vučević.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter