Izvor: BSC HAPPY
11.03.2023 u 09:27
0

„NADA ZA NAPREDAK I BLAGOSTANJE SRBIJE“: Predsednik Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju u okviru konkursa na temu "Najlepše domaćinstvo Srbije".

Reč je o fotografiji iz sela Čomage autorke Marije Dubovac, koja je na specifičan način predstavila sve čari srpskog domaćinstva.

– Kada imaš štalu, imaš najveću sigurnost, nikada nećeš da budeš ni gladan, ni žedan, poruka je starih srpskih domaćina svima koji žele da ostanu ili se vrate i ožive naša sela, napisao je predsednik Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

Predsednik je posebno naglasio da domaćinstvo Dubovac, podno Kopaonika, svojim stadom na ispaši vraća mir uspomena i tradicije, ali i daje nadu za napredak i blagostanje Srbije.

– Sve je više onih koji pokušavaju da obnove ovakva domaćinstva širom naše zemlje, da li ste i vi među njima? Radovaćemo se ako jeste, poručio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter