Izvor: Tanjug
09.05.2023 u 14:08
0

„NE VIDIM NJEGOVU LIČNU ODGOVORNOST“ Ministar Dačić o ostavci Branka Ružića

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, odgovarajući na pitanje o ostavci ministra Branka Ružića, da ne vidi ličnu odgovornost ministra, ali da poštuje njegovu odluku.

Dačić je ministru zahvalio na dosadašnjem radu jer je, kako je rekao, svakako doprineo radu vlade i izrazio je nadu da će Ružić nastaviti da obavlja poslove na nekom drugom položaju ili funkciji.

On je takođe prokomentarisao da nije video da je neko skoro dao ostavku na neku funkciju, a bilo je različitih povoda.

VUČIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“ NA HAPPY TV: „Nikada neću bežati od izbora, iako ne mislim da je to dobro rešenje…“

Na pitanje kako niko od članova vlade nije otišao da zapali sveću u školi ili na groblju stradalim učenicima, Dačić je kazao da nisu želeli da politizuju događaj već su, kaže, otvorili Knjigu žalosti.

Dačić je to rekao posle potpisivanja Sporazuma o ukidanju viza za nosioce diplomatskih i službenih pasoša sa ministrom inostranih poslova maldiva Abdulahom Šahidom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter