Izvor: Happy BSC
01.12.2022 u 18:04
0

NEMA USPEŠNE DRŽAVE BEZ INKLUZIVNOG DRUŠTVA: Premijerka Brnabić istakla da su osobe sa invaliditetom ogroman potencijal Srbije! (VIDEO)

Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je danas prezentaciji aplikacije “SOS za gluve” u Gradskoj organizaciji gluvih u Beogradu.

Oko 14.000 gluvih i nagluvih osoba će od danas putem pomenute aplikacije moći da ostvaruju besplatne telefonske pozive za čujućim osobama posredstvom tumača za srpski jezik.

PREMIJERKA BRNABIĆ PRISUSTVOVALA PREZENATCIJI APLIKACIJE „SOS ZA GLUVE“: Značajan korak za lakši i kvalitetniji život gluvih osoba!

Premijerka se oglasila putem svog Instagram naloga i istakla da su osobe sa invaliditetom ogroman potencijal Srbije i bitan deo našeg društva.



– Neizmerno sam srećna što je danas 14.000 naših građana koji koriste srpski znakovni jezik dobilo aplikaciju „SOS za gluve“, koja olakšava povezivanje gluvih osoba sa hitnim službama, lekarima, državnim institucijama, sudovima, opštinama, ali i njihovim porodicama, prijateljima i poslodavcima. Nema uspešne države i dobrog i kvalitetnog društva ukoliko nemamo inkluzivno društvo, i ukoliko se svako od nas ne bori za takvo društvo – napisala je Brnabić i dodala:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Osobe sa invaliditetom su bitan deo našeg društva i ogroman potencijal Srbije. Inkluzija za nas nije samo društvena vrednost koja se odnosi na uključivanje svih naših sugrađana u društvene tokove, već i zajednički rad na samim rešenjima. Ovo je samo početak!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter