Izvor: Tanjug
08.02.2023 u 14:27
0

NEMAM ŠTA DA DODAM! Premijerka se slaže sa predsednikom Vučićem kada je reč o koaliciji SNS i SPS

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas u Nišu da se slaže sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kada je reč o odnosu SNS i SPS u koaliciji i da, pored onoga što je on već rekao, nema šta da doda.

Na pitanje novinara, u Naučno-tehnološkom parku u Nišu, da prokomentariše odnos u koaliciji sa SPS pošto se čulo da nije zadovoljan i kakvi su odnosi u koaliciji i da li može da iznese detalje sa sastanka na kome su bili Vučić i ona sa ministrima iz redova SNS i da li može da prokomentariše najavu koja se mogla čuti u medijima da će izbori možda biti na jesen, Brnabićeva je kretko rekla:

ZAVRŠEN SASTANAK VUČIĆA SA PREMIJERKOM BRNABIĆ I MINISTRIMA (FOTO)

– Ne bih danas od govorala na ta pitanja, zato što je ovo za mene lično i kao predsednicu vlade važan dan, a predsednik je o tome govorio juče dosta esktenzivno. Ne bih imala šta o tome da dodam na ono što j e on rekao – rekla je Brnabić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da su odnosi SNS i SPS značajno narušeni, ali da ne misli da su u ovom trenutku izbori dobro rešenje za Srbiju.

On je rekao da je razgovarao sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije i liderom SPS Ivicom Dačićem.

– Ne mislim da je naročito važno ko je koga pozivao, ne mislim da treba da govorim takve gluposti i da pravimo španske, venecuelanske serije. Ništa se neće dogoditi preko noći, ono što se već dogodilo, to je nešto što je svakako značajno narušilo naše odnose. Tu postoje stvari o kojima neću da govorim, ne može ovo da bude razlog za sve, postoje neke druge stvari – rekao je Vučić i naveo da će i danas da razgovara sa Dačićem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter