Izvor: HAPPY BSC
31.01.2023 u 12:13
0

„NIKADA NEĆU BITI ČINOVNIK STRANIH AMBASADA NI PRAZNOGLAVI BUKAČ!“ Petković odgovorio Obradoviću

Vas očigledno zanima samo da pravite politički cirkus.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je da je činovnik svoje države i da se ponosi svojim poslom, ali da nikada neće biti činovnik stranih ambasada ni praznoglavi bukač.

Petković je na Tviteru tako odgovorio na objavu lidera Dveri Boška Obradovića koji je rekao da Vlada traži od Skupštine da zakaže sednicu o KiM na kojoj će se obratiti Predsednik Republike a na dnevnom redu će biti izveštaj Kancelariji za KiM činovnika Petra Petkovića, bez francusko-nemačkog predloga Sporazuma i dodao da je ovo najbolja slika rasula i sprdnje sa državom!

– Pošto niste hteli razgovore s poslaničkim grupama koje je predsednik predložio, sad nećete sednicu NSRS, čiji poziv je predsednik prihvatio. Vas očigledno zanima samo da pravite politički cirkus. A predsednik će naravno govoriti o francusko-nemačkoj inicijativi – naveo je Petković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter