Izvor: Tanjug
28.12.2022 u 07:07
0

NOĆ ZA NAMA: Noć bez većih incidenata, dosta intervencija zbog alkoholisanih

U Beogradu noćas nije bilo težih saobraćajna nesreća i drugih incidenata, ali su se u velikom broju za pomoć javljali hronični bolesnici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.  

NOĆ ZA NAMA: Bez većih incidenata, dosta intervencija usled hroničnih bolesnika!

Ekipe Hitne pomoći imale su tokom noći  ukupno 113 intervencija, od toga 18 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba.

Od hroničnih bolesnika najviše su pozivali hipertenzičari, astmatičari, kao i srčani i psihijatrijski pacijenti, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter