Izvor: BSC HAPPY
28.03.2023 u 22:25
1

OGLASILA SE KANCELARIJA ZA KiM: „Nastavlja se progon srpskog naroda“

Kancelarija za KiM Vlade Srbije saopštila je da je današnje hapšenje bivšeg srpskog policajca Miljana J. na Jarinju nastavak pritisaka i progona srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, posebno policajaca koji su novembra prošle godine skinuli uniformu Kosovske policije.

On je uhapšen pred očima supruge i dvoje maloletne dece koji su njegovim iznenadnim hapšenjem pretrpeli ogroman stres, navode iz Kancelarije. Odmah po saznanju o Miljanovom hapšenju Kancelarija za Kosovo i Metohiju je, kako se dodaje u saošpštenju, angažovala advokata koji će ga braniti i pomagati mu u ovom slučaju, a predstavnici Kancelarije su stupili u kontakt sa porodicom uhapšenog, kako bi im i na taj način pružili prekopotrebnu podršku i ponudili svu pomoć.

SRBIN UHAPŠEN ZBOG LAŽNE POTERNICE NA JARINJU: „Videla sam ga sa lisicama na rukama i njih četvoricu sa puškama oko njega“

– Jedno od glavnih pitanja koje se postavlja jeste kako se to Miljan J. godinama slobodno kretao preko administrativnih prelaza i bio u službi Kosovske policije, a sada mu se preko noći otkrivaju nekakve tajne poternice i na teret stavljaju dela stara više godina? To dovoljno govori o prirodi ovog montiranog i političkog hapšenja i namerama Prištine da se obračunava sa Srbima koje ne može da natera da se vrate u Kosovsku policiju, dodaju iz Kancelarije za KiM.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASILA SE KANCELARIJA ZA KiM: „Nastavlja se progon srpskog naroda“”

  1. Svaki put kada se nesto desi, kao besmisleno hapsenje od juce , provale, kradje, paljenja svaki put obavestiti Dereka Šolea preporucenim pismom sta se desilo, covek nema pojma da ga izigravaju .

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter