Izvor: BSC Happy
27.03.2023 u 12:19
0

OGLASILA SE KANCELARIJA ZA KOSOVO I METOHIJU: Neophodna veća zaštita srpske zajednice na centralnom Kosmetu

Predstavnici opština Lipljane i Gračanice danas će obići i razgovarati sa porodicom Slavić, kojoj je sinoć po peti put obijen dom, ali lopovi nisu uspeli da pričine veću materijalnu štetu, saopštili su iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

IVICA DAČIĆ EKSKLUZIVNO ZA „BSC HAPPY PORTAL“: „Morali smo da odredimo šta su naše crvene linije i baš zato predsednik Vučić nije potpisao Ohridski sporazum!“

-Učestali napadi na srpsku imovinu u ovom delu Kosova i Metohije još jednom su pokazali neophodnost veće zaštite srpske zajednice na centralnom Kosmetu i adekvatnog reagovanja i sankcionisanja počinilaca- saopštili su iz Kancelarije.

Ističu da je ovaj napad uneo nemir i strah kod Srba koji žive u centralnom delu Kosova i Metohije.

Kako se navodi u saopštenju, Srbi nisu legitimne mete ni po jednom jedinom osnovu i svaki udar na bilo koju srpsku porodicu mora se tretirati s najvećom pažnjom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter