Izvor: Sputnjik
21.12.2022 u 10:26
0

OGLASILA SE TZV. KOSOVSKA POLICIJA: Pantiću nisu uskraćena prava, nalazi se u policijskoj stanici na Jarinju

Jedan od direktora takozvane kosovske policije Gazmend Hodža rekao je da se uhapšeni bivši policajac Dejan Pantić nalazi u policijskoj stanici na Jarinju i da ima iste uslove kao i policajci u toj stanici dodajući da su postavljene barikade onemogućile posetu porodice.

SIN DEJANA PANTIĆA ISPRED BAZE NA JARINJU: „Mi 12. dan nemamo nikakvih podataka o njemu, pokušali smo da vidimo ili čujemo oca, nisu nam dali!“(VIDEO)

– Pantić ne spava na stolici, spava u krevetu, ima hranu, vodu, lekove koje mu prepiše lekar. Posetio ga je i medicinski tim Euleksa. Ovde se ne radi o bilo kakvom maltretiranju i uskraćivanju njegovih prava – rekao je Hodža, a preneo portal „Kaldžo“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao da je Pantić smešten u policijsku stanicu u Jarinju zbog okolnosti koje su nastale nakon postavljanja barikada i objasnio zašto njegova porodica ne može da ga poseti.

– Njegov advokat je bio prisutan kada ga je sud ispitivao. Sloboda kretanja u tom delu je ograničena, ali su barikade ono što je onemogućilo posetu porodice – dodao je Hodža.

Porodica Dejana Pantića otišla je samoinicijativno do baze specijalnih kosovskih jedinica blizu administrativnog prelaza Jarinje, ali ni posle 12 dana nije im bilo dozvoljeno da stupe u kontakt sa Dejanom, a jedino što su uspeli bilo je da predaju odeću i stvari za ličnu higijenu, rekao je ranije Pantićev sin Predrag za Kosovo onlajn.

Bivšem policajcu Pantiću je 12. decembra određen pritvor u trajanju od mesec dana, a uhapšen je dva dana ranije na prelazu Jarinje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter