Izvor: Kosovo Online
15.12.2022 u 15:09
0

OGLASIO SE BRAT DEJANA PANTIĆA: „Kada sam čuo glavnog predstavnika Euleksa nije mi bilo svejedno, voleo bih da nam dozvole bar jedan poziv“

Brat uhapšenog bivšeg policajca Dejana Pantića, Siniša Pantić, izjavio je za medije da je na barikadama od prvog dana, ali da još uvek ništa ne zna o svom bratu, ni da li je dobio terapiju koja mu je poslata, a napominje i da se još uvek nisu čuli sa njim.

Ćerka uhapšenog Dejana Pantića obratila se Međunarodnoj zajednici: „Pitam da li moj otac ima neka prava u tom pritvoru?“ (VIDEO)

– Kad sam sinoć čuo od glavnog predstavnika Euleksa da ni on ne zna gde je, ni da li je primio terapiju, nije mi bilo svejedno. Najviše bih voleo da nam dozvole bar jedan poziv, meni kao bratu ili njegovoj najbližoj porodici da se javi, ženi ili sinu, kome god on hoće da se javi, kaže Siniša Pantić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodaje da bi najviše voleo da ga puste na slobodu.

– Voleo bih da ga puste jer je nevin, a ja to najbolje znam da jer sam svakodnevno bio sa njim u kontaktu. Molim ko može da pomogne, da ga puste što pre, ako ne, bar da bude u kućnom pritvoru dok ne prođe taj proces od mesec dana koji mu je dodeljen ili da bude pušten skroz na slobodu, a da proces traje, kaže Siniša Pantić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter