Izvor: Alo.rs
28.05.2023 u 11:18
0

OGLASIO SE MINISTAR VUČEVIĆ: „Situacija na КiM trenutno mirna, ali svakog trenutka može da eksplodira”

Ministar odbrane Miloš Vučević rekao je da je trenutno situacija na Кosovu i Metohiji “mirna, ali da svakog trenutka može da eksplodira”.

– Situacija je prividno mirna. Trenutno nema incidenata. Napetost je do maksimuma, u crvenome je kazaljka za broj obrtaja u tom spektru napetosti, pre svega među Srbima koji su direktno ugroženi u terorističkim aktima režima Aljbina Кurtija. Jako je važno ako Srbi uspeju da na miran i demokratski način iskažu svoje protivljenje i neslaganje sa onime što im se dešava, a da ne dođe do dalje eskalacije. Кurti sve radi ne samo da protera Srbe, nego da dovede i do eskalacije koja mu je onda opravdavajući razlog za dalju agresiju za dalji teror nad Srbima, a sa krajnjim ciljem potpunim etničkim čišćenjem КiM od Srba, rekao je ministar odbrane Miloš Vučević.

KONTRAUDAR: Vučević o mogućnosti prekida dijaloga sa PRIŠTINOM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter