Izvor: Kosovo Online
03.02.2023 u 17:52
0

OGLASIO SE OTAC RANJENOG MLADIĆA NA KiM: „Jedan Albanac ga je držao, dok ga je drugi ubo nože“

Takozvana Kosovska policija je privela Albance koji su učestvovali u napadu na srpskog mladića Bobana Đuzića (19) i ranili ga nožem dok je šetao psa.

Takozvana Kosovska policija privela je trojicu Albanaca koji su učestvovali u napadu, istraga je u toku, kaže Bobanov otac Ivica.

– Dete je šetalo psa. Na putu kući oni su ga napali. Ovaj od 46 godina ga je držao, a drugi ga ubo nožem. Dve rane ima, kaže otac.

PONOVO NAPAD NA SRBE NA KiM: Dva Albanca izbola srpskog mladića u selu kod Vitine

Nakon ukazane hitne pomoći u ambulanti u Vrbovcu hospitalizovan je oko 14 časova u bolnici u Pasjanu.

– Bojan je povređen nožem u predelu gornjeg dela lopatice. Nakon prijema, pacijent je hirurški obrađen, zaustavljeno je krvarenje i urađena rendgen i ultrazvučna dijagnostika. Primljen je na odeljenje i trenutno je van životne opasnosti, kaže dežurni lekar u Zdravstvenom centru Gnjilane dr Bojan Đorić.

Boban je i ranije imao problema sa lokalnim Albancima, ali nikad nije bio napadnut nožem.

– Nismo ni prvi, ni poslednji. U našem selu su česti indicenti, uvek nastradaju srpski dečaci. Ovo je jadno, kaže Bobanova majka Jasmina.

Mogila je multietničko mesto u blizini Klokota, u Kosovskom Pomoravlju, u kojem danas žive Srbi u sedamdesetak kuća, dok je Albanaca dvostruko više.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter