Izvor: BSC HAPPY
19.02.2023 u 08:27
0

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ: Srećan sam što radovi na Prokopu napreduju (VIDEO)

Zahvalan sam Siniši Malom što me snima, zahvalan Gruji i njegovoj kompaniji što odlično rade posao, rekao je Vučić.

Ministar finansija Siniša Mali objavio je, na Instagramu, fotografiju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na kojoj obilaze radove na stanici Prokop u nedelju rano ujutru.

Nakon toga i predsednik Vučić se oglasio na svom Instagram profilu video snimkom.

„VALJDA NEĆE DA ME MALTRETIRA SLEDEĆEG VIKENDA“ Ministar Mali i predsednik Vučić rade i nedeljom (FOTO)

– Ovo „sorry“ je za Sinišu Malog kojeg sam probudio i naterao da dođe na gradilište. On je odgovoran i za snimak – napisao je predsednik u opisu videa u kojem komentariše radove na Prokopu.

– Završili smo posao u Minhenu. Malo kasnije danas polećem za Abu Dabi, a srećan sam što ovde radovi na Prokopu, na glavnoj železničkoj stanici Beograd napreduju, i zahvalan Siniši Malom što me snima, zahvalan Gruji i njegovoj kompaniji što odlično rade posao, i očekujem da 20. oktobra, na Dan oslobođenja Beograda otvorio velelepnu železničku stanicu. Desetine hiljada kvadrata novog prostora, gantastično opremljenog za moderan Beograd, za modernu Srbiju, i da konačno se vratimo železnici, i najboljim vozovima – rekao je predsednik Vučić u videu.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter