Izvor: BSC happy portal
01.06.2023 u 21:32
0

„TEŽAK RAZGOVOR O PONOVNOJ ESKALACIJI NASILJA NA KiM“: Oglasio se predsednik Vučić nakon sastanka sa Makronom i Šolcom (FOTO)

Situacija se menja iz sata u sat....sve krucijalne tematike....

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i nemačkim kancelarom Olafom Šolcom tokom Samita Evropske političke zajednice u Kišinjevu.

Predsednik Vučić s premijerom Češke u Kišinjevu o dešavanjima na KiM

– Težak razgovor sa Makronom i Šolcom o ponovnoj eksalaciji nasilja na Kosovu i Metohiji, kao i o aktuelnoj regionalnoj i globalnoj situaciji i evropskoj budućnosti Srbije – piše na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije.

On je istakao neophodnost ulaganja dodatnih zajedničkih napora u deeskalaciju situacije i nastavak razgovora, kao i ključnu ulogu Srbije u očuvanju mira i nastojanjima da se sva otvorena pitanja rešavaju putem dijaloga, a ne putem provokacija i neodgovornih jednostranih poteza.

– Ponovio sam pozicije naše zemlje i u pogledu najvažnijih globalnih geopolitičkih dešavanja i naglasio da Srbija ostaje dosledan i pouzdan partner u očuvanju regionalnog mira i stabilnosti, vođena prevashodno nacionalnim i državnim interesima – zaključio je predsednik Srbije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter