Izvor: Kosovo Online
08.01.2023 u 13:27
0

„OKUPILE SU NAS JUNAČKE RANE STEFANA I MILOŠA“: Goran Rakić poručio da se u Prištini nalazi čovek koji je zaslepljen mržnjom

Okupile su nas junačke rane Stefana i Miloša iz Štrpca ali i Stefana iz Klokota

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas na protestu u Štrpcu da su Srbe okupile junačke rane Stefana i Miloša.

– Okupile su nas junačke rane Stefana i Miloša iz Štrpca ali i Stefana iz Klokota. Teror diktatorskog režima Aljbina Kurtija se nastavlja. Kurti se toliko zaigra misleći da su Srbi sklonili barikade jer se plaše. Ako Stefan nije slagao glavu, ko sme od nas da posustane i da se preda – rekao je Rakić.

DECU VAM NEĆEMO ZABORAVITI NIKAD: Rakić izjavio da za Srbe na KiM nema mira ni za Božić (VIDEO)

Rakić je dodao da su teška vremena, kad se na vlasti u Prištini se nalazi čovek koji je zaslepljen mržnjom.

– Čovek sa kojim se ne može pregovarti, i ako nismo podržali njegovu vladu, jer smo znali da će se njegova politika zasnivati na ugnjetavanju Srba. Lično sam sa svojim saradnicima, dok sam bio ministar ukazivao da mora da prestane sa maltretiranjm Srba, ali uzalud. Njegov cilj je stvaranje takvih uslova da Srbi napuste svoja ognjišta. Ali moja poruka je da se ne smemo predati – poručio je Rakić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter