Izvor: Kurir.rs
13.04.2022 u 14:56
0

Okupili se jutros u 9 sati: VUČIĆ PIJAČNE PRODAVCE POZVAO NA RAZGOVOR

Pijačni prodavci saopštili su da su dobili poziv iz kabineta predsednika Srbije Aleksandra Vučića da tročlana delegacija dođe na sastanak.

Naime, pijačni prodavci iz Beograda i drugih gradova u Srbiji okupili su se jutros u 9 sati ispred Tržnog Centra Ušće, gde su započeli protest zbog uvođenja fiskalnih kasa na tezgama, i uputili se u protestnu šetnju do Slavije.

MILOMIR MARIĆ REAGOVAO NA OBRAĆANJE VUČIĆA: Srbiji zavide! Koriste rat u Ukrajini za hajku na Srbiju! (VIDEO)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prodavci na pijaci su sa Ušća krenuli u protestnu šetnju preko Brankovog mosta i Terazijskim tunelom do RTS-a, gde su tražili da se izveštava o njihovim skupovima i zahtevima. Zatim su otišli do Predsedništva gde su poslali svoje zahteve – da im se da poseban status i da se izuzmu iz sistema e-fiskalizacije.

Nakon toga su pored Vlade i Nemanjinom ulicom došli do Trga Slavija, gde će, kako su najavili, ostati do ispunjenja njihovih zahteva.

Ovo je četvrti protest pijačnih prodavaca, koji su prošlog meseca predali zahtev sa više od 15.000 potpisa Predsedništvu u kome se traži da budu izuzeti iz sistema uvođenja fiskalnih kasa.

Zbog protesta pijačnih prodavaca u Beogradu su već primetne saobraćajne gužve.

Podsetimo se, pijačni prodavci blokirali su danas posle podne Slaviju, nezadovoljni zbog uvođenja elektronske fiskalizacije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter