Izvor: Happy BSC
13.12.2022 u 17:39
0

OPROŠTAJNA POSETA: Ministar Dačić sastao se sa ambasadorom Pakistana

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Islamske Republike Pakistan u Republici Srbiji Šerjara Akbara Kana.

U srdačnom razgovoru, šef srpske diplomatije je zahvalio pakistanskom ambasadoru na angažmanu i ličnoj posvećenosti tokom njegovog trogodišnjeg mandata u Srbiji i poželeo mu uspeh u nastavku karijere.

MINISTAR DAČIĆ RAZGOVARAO SA ŠEFICOM UNMIK: Dijalog je jedini način zarešavanje aktuelnog problema na KiM

Izrazio je uverenje da će se i ubuduće nastaviti dobra saradnja Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i Ambasade Islamske Republike Pakistan u Beogradu u cilju jačanja bilateralnih odnosa i prijateljskih veza između naše dve zemlje, baziranih na osnovama saradnje uspostavljene u okviru Pokreta nesvrstanih, gde su naše dve države neretko nastupale sa zajedničkim stavovima u vezi sa značajnim međunarodnim pitanjima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sagovornici su se saglasili da postoje potencijali za dalji razvoj sveukupnih odnosa, baziranih na temeljnim principima Pokreta nesvrstanih zemalja.

Konstatovano je da naredna, jubilarna 2023. godina, u kojoj obeležavamo 75 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između naše dve zemlje, predstavlja odličnu priliku za dalje intenziviranje kontakata i saradnje između Srbije i Pakistana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter