Izvor: HAPPY BSC
01.02.2023 u 12:01
0

OVA DELA GOVORE VIŠE OD SVIH MOJIH REČI! Vučić: „Nadam se da će gas poteći kroz interkonektor do kraja godine“

Predsednik Vučić poručio je da je srećan što je danas ovde i da se oseća kao da je u Srbiji. 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje cermoniji obeležavanja početka radova na izgradnji gasnog interkonektora Bugarska-Srbija.

Predsednik Vučić poručio je da je srećan što je danas ovde i da se oseća kao da je u Srbiji.

– Srećan sam kada prijatelji kao što su Srbija i Bugarska mogu da rade zajedno važne stvari, kao što je ovaj interkonektor. Hoću da se zahvalim predsedniku Radevu i Bugarskoj na prijateljstvu koje pokazuju prema Srbiji i da im kažem da će u Srbiji uvek imati odanog, dobrog i sigurnog prijatelja i u teškim, a ne samo u lakim i dobrim vremenima – rekao je on.

Vučić se zahvalio i EU na velikoj podršci.

– 49 miliona smo dobili u grantu i još 25 milona finansira Evropska investiciona banka. Mi umemo da poštujemo kada neko daje novac svojih poreskih obveznika građanima Srbije i mnogo vam hvala na tome. Nadam se da ćemo i jedni i drugi sa obe strane granica da završimo ovo do oktobra meseca i da do kraja godine poteče gas kroz ovaj interkonektor, da ne samo diverzifikujemo, već i osiguramo energetsku budućnost za naše zemlje i za ceo region Zapadnog Balkana i jugoistočne Evrope. Ova dela govore više od svih mojih reči – poručio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter