Izvor: HappyBSC
06.12.2022 u 09:29
0

PALMA IZNEO JASNE STAVOVE NA HEPI TELEVIZIJI: „Kosovo ne smemo da priznamo kao nezavisno, to je kao genocid – nikad ne zastareva!“

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ bio je Dragan Marković Palma – lider JS koji je tokom ovog medijskog istupanja govorio o svim svojim putovanjima sa delegacijama gde je bio ugošćen po najvišim predsedničkim protokolima, ali i postignutim rezultatima tokom svojih svrsishodnih – političkih delanja. Kasnije je dao i svoj sud o nemilim situacijama na Kosovu i Metohiji.

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA PORUČIO: „Predsednika Srbije ne biraju ni Lajčak, ni Borelj, ni Šolc, ni Makron, već građani Srbije!“

–  Bilo je 36 članova u delegaciji, ono što je na mene ostavilo utisak jeste da na Svetog Gori žele da se ujedinimo, da vidimo kako zajednični da se izborimo diplomatskim putem bez pritiska, nikad nas nisu više stiskali nego proteklih šest meseci, kako zbog situacije na Kosovu i Metohiji, uvođenja sankcija Rusiji. Posle smo bili u manastiru Hilandar, primio nas je iguman Metodije, drugi put nas je primio, on je dao ogromnu podršku građanima Srbije, malo im je čudno sve što se dešava. Videli smo kako žive monasi, svakog dana se mole za mir i stabilnost, za celu Srbiju, takav način je veoma težak. Tamo ne može svako da ode, već tri godine treba da bude iskušenik. Tamo nema mobilnih telefona, nema televizije, fokusirani su ikonama i pravoslavljem. Imali smo i večeru u kući Cara Dušana – istakao je u dahu i dodao: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Moja poruka je da svi oni koji mogu da sebi priušte, da svako jednom za života ode. Moj sin je bio više puta. Kad se vratite, vi ste duhovno jači, bolje odluke donosite. Nedostaje nam pravoslavlje, a ne da slavimo slave zbog pradede, već da znamo šta to označava – rekao je Palma, a potom se osvrnuo i na veoma turbulentnu situaciju u vezi sa Kosovom i Metohijom.

–  Iznenađen sam jer Borelj i Lajček nisu prihvatili nezavisnu državu Kosovu, zapravo njihove države. Kosovo ne smemo da priznamo kao nezavisno, to je kao genocid, to nikad ne zastareva. Niko nije za tu soluciju, mogu samo da nam otmu. Mi smo sad i trn u oku i zbog ekonomski stabilni, prestigli smo neke evropske zemlje, sada možemo sami da donosimo odluke. Mi imamo budžet za dnevni red u Skupštini, imamo realne prihode. Još više ćemo u budućnosti da motivišemo strane investitore. Najjeftiniji je gas i struja je kod nas – objasnio je između ostalog lider JS. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter