Izvor: HAPPY BSC
22.10.2022 u 13:22
0

PETKOVIĆ SE OGLASIO POVODOM NAJNOVIJE IZJAVE BISLJIMIJA: Glavni pregovarač Prištine nastavlja da briljira u svojim lažima!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije dr Petar Petković oglasio se povodom najnovije izjave Besnika Bisljimija.

– Najnovijom izjavom glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi nastavlja da briljira u svojim lažima. Izjava da je na sastancima u Briselu predsednik Aleksandar Vučić rekao da razume da mora da prizna nezavisnost tzv. Kosova, ali da je potrebno da za to pripremi teren, ne samo da je najbezočnija laž koju je Bisljimi izgovorio, nego je i vrhunac njegovog licemerja, kojim se sve vreme služi u procesu dijaloga. Izgleda da u svim svojim izjavama, uključujući i ovu poslednju, Bisljimi polazi od sebe, što je odavno u psihologiji definisano kao autoprojekcija. Zapravo Bisljimi je taj koji u Briselu obećava sve i svašta, ali to je pitanje koje više treba da interesuje javnosti u Prištini – rekao je Petković, pa dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Besmislenost Bisljimijevih izjava najslikovitije smo videli kada se pohvalio na Tviteru da je zamenik Generalnog Sekretara Saveta Evrope pozdravio ulazak Prištine u ovu instituciju, za koju ga je lično gospodin Bjorn Berg demantovao, što dovoljno govori o kredibilitetu onoga što Bisljimi kaže. Nema sumnje da Bisljimi često izjavljuje ono što bi zapravo želeo da čuje, ali jedina istina koju predsednik Vučić jasno i nedvosmileno ponavlja jeste da nikada neće priznati nezavisnost tzv. Kosova i uvek snažno brani poziciju Beograda i srpskog naroda zbog čega se delegacija Prištine pokunjenog nosa uvek vraća s pregovora.

PETKOVIĆ REAGOVAO NA IZJAVU OSMANI O PREREGISTRACIJI: Neka Vjosa dobro pogleda i nauči sporazume iz Brisela!

– Glavnom pregovaraču prištinske strane je bolje da radi na formiranju Zajednice srpskih opština na šta se obavezao u Briselu pred srpskom delegacijom, ali i pred gospodinom Lajčakom, nego što se ovakvim gafovima bestidno bruka pred domaćom i međunarodnom zajednicom – izjavio je direktor Knacelarije za KiM.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter