Izvor: Novosti
06.02.2023 u 19:15
0

„POKRET SOCIJALISTA JE SA VAMA DO KRAJA“: Bojan Torbica uputio snažnu PODRŠKU predsedniku Vučiću

"Pokret socijalista, baš kao i uvek do sada, stoji čvrsto uz svog predsednika i predsednika svih Srba Aleksandra Vučića", poručuje potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

– Baš kao i do sada, Pokret socijalista će se zajedno sa predsednikom Vučićem, bezuslovno, boriti za očuvanje i ostvarivanje srpskih nacionalnih interesa.

Pokret socijalista možda nije najveći partner Aleksandra Vučića, ali je Pokret socijalista najlojalniji partner Aleksandra Vučića.

ERDOGAN PROGLASIO SEDMODNEVNU ŽALOST: Generalna skupština UN minutom ćutanja odala je poštu žrtvama razornog zemljotresa

Borićemo se sa predsednikom Vučićem i protiv lažnih socijalista i protiv ustaša, kvazi patriota, žutog ološa koji su kidisali na predsednika Vučića u parlamentu dok je branio državne nacionalne interese, borićemo se i protiv siledžija sa Zapada koji bi da priznamo Kosovo i Metohiju, napustimo Republiku Srpsku i uvedemo sankcije Rusiji.

Poštovani predsedniče, Pokret socijalista je sa Vama do kraja, poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter