Izvor:
02.12.2016 u 19:14
0

POLICAJCI SA DUGIM CEVIMA NA ULAZU U GRAD: Pokazna vežba protiv ugrožavanja bezbednosti!

Na ulazu u Trebinje danas ponovo policijske patrole i duge cevi.

Kontrolišu se svi ulazi i izlazi iz grada, a u okviru pokazne vežbe blokade teritorije koju operativno pokriva CJB Trebinje.

Prema riečima portparola CJB Trebinje, Jovane Cvijetić, cilj je da se pokaže spremnost policijskih službenika u slučaju bezbednosnih pretnji koje bi zahtevale zatvaranje ulaza i izlaza na području koje operatvno pokriva CJB Trebinje.

– Policija treba da pokaže da je sposobna da u kratkom vremenu uspostavi kontrolu na ulazima i izlazima iz regije i svim osobama koje žele da uđu ili izađu sa ovog područja – navela je Cvijetićeva.

Vežba koja se danas provodi na području cele Hercegovine nastavak je pokazne vežbe od 25. oktobra, kada je organizovana samo na području Trebinja.

Blic
Foto: Twitter/YahooNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter