Izvor: Tanjug
30.03.2023 u 14:59
0

PONOVO TEROR: Srbima zapaljeni automobili u Zubinom Potoku

- U Zubinom Potoku su noćas zapaljena dva automobila u vlasništvu Srba iz tog grada. Dva automobila su zapaljena u Zubon Potoku, noćas oko 02.30 sati, saopštila je takozvana Kosovska policija.

– Danas oko 08.15 sati, policijskoj stanici u Zubinom Potoku dvojica građana srpske nacionalnosti, prijavili su da su noćas nepoznata lica zapalili njihove automobile ispred kuća u kojima žive, saopšteno je iz policije.

„KOLIKO ĆE JOŠ SRBA BITI UHAPŠENO SAMO ZATO ŠTO NOSE SRPSKO IME I PREZIME“: Petković oštro o hapšenju Milana Jovanovića (FOTO)

Navedeno je da su vozila bila registrovana pre oko nedelju dana na takozvane RKS tablice.

– Na lice mesta su odmah izašle policijske i vatrogasne jedinice, a obavešten je i nadležni tužilac koji je slučaj okarakterisao kao podmetanje požara, zaključuje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter