Izvor: Kosovo onlajn
11.12.2022 u 18:21
0

Porodica Dejana Pantića nema nikakve informacije o njemu: „Njemu su potrebni lekovi koje pije nakon ugradnje stenta, kao i terapija za hipertenziju i slabost srca koju mora redovno da uzima!“

Porodica Dejana Pantića koga je juče, naočigled supruge, tzv. Kosovska policija uhapsila na Jarinju, od trenutka hapšenja nema nikakve informacije o njemu i zabrinuta je za njegovo zdravlje.

Kako su članovi porodice rekli za Kosovo onlajn, Pantić je težak srčani bolesnik, a pre samo tri meseca u Valjevu mu je ugrađen stent.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Njemu su potrebni lekovi koje pije nakon ugradnje stenta, kao i terapija za hipertenziju i slabost srca koju mora redovno da uzima. Zabrinuti smo za njegovo zdravlje. Porodica od momenta hapšenja nema nikakve informacije o njemu, ni u kakvom je stanju ni gde se nalazi i nemamo način da mu dostavimo lekove. Lekove nije uspeo da mu dostavi ni advokat koga smo angažovali“, navode iz porodice Pantić.

Po njihovim rečima, čak mni advokat nije uspeo da vidi Dejana Pantića, niti da dođe do informacija gde se on nalazi i za šta ga policija tereti, a Pantić nije dobio pravo na poziv nakon hapšenja.

Kako dodaju, jedino što znaju je ono što su čuli u medijima od kosovskog ministra unutrašnjih poslova Dželjala Svečlje, koji je naveo da se pantiću na teret stavlja da je „organizovao napad na prostorije CIK na severu Kosova“.

MILIĆEVIĆ IZJAVIO: Kurti represijom pokušava da izbriše svaki trag srpstva sa Kosova i Metohije

„Ne znamo ni da li je odveden u Prištinu ili je sproveden u bazu u Leposaviću, ništa ne možemo da saznamo. On nije učestvovao ni u kakvim nemirima“, kažu iz porodice.

Iz porodice Dejana Pantića naglasili su da su pored svog stresa koji su doživeli zbog hapšenja, dodatno uznemireni zbog toga što ama baš nikakve informacije o njemu nemaju, a posebno zbog toga što ne znaju kako je njegovo zdravstveno stanje, zbog srčanih tegoba koje ima, a od momenta hapšenja je bez terapije.

„Dejan je bio bez mrlje u svojoj karijeri i bez tačke u dosijeu. Očekujemo ga brzo kući i da će ova nepravda ili greška ubrzo da bude ispravljena. Zahvaljujemo svima koji su bili uz nas, ljudima iz Kancelarije za KiM i našim sugrađanima na ogromnoj podršci“, poručuju iz porodice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter