Izvor: HAPPY BSC
14.12.2022 u 17:17
0

„PORODICA JE GLAVNI POKRETAČ I NAJVEĆE BOGASTVO“ Ministarka Kisić posetila porodicu Perović u Crnoj Travi, slike ovih mališana izmamiće vam OSMEH! (FOTO)

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je u Crnoj Travi porodicu Tamare Perović, koja se vratila u tu opštinu, da živi sa porodicom.

„DA NIKO NE BUDE IZOSTAVLJEN“: Ministarka Kisić istakla da je cilj izgraditi jednako društvo koje brine o svakom svom stanovniku!

Ministarka Kisić je istakla da je ova porodica, koja broji sedam članova, pravi primer poboljšanja demografske slike Srbije, što je prioritet Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Crna Trava je opština u kojoj je prošle godine rođeno samo četvoro dece. Zato je svaki doprinos poboljšanju demografske slike u ovoj sredini i svako novo dete koje se rodi od izuzetnog značaja za očuvanje ovog mesta i ovog dela Srbije, navela je Kisić.

Budući da je Tamara Perović pokrenula mali biznis proizvodnje prirodnih proizvoda, ministarka Kisić je naglasila da njen primer treba da slede sve žene koje imaju ideju i viziju i da budu hrabre i istrajne na tom putu.

– Hvala Perovićima što pokazuju da je prodica glavni pokretač i najveće bogatstvo svakog čoveka, rekla je Kisić i dodala da će Ministarstvo pružiti podršku mladoj mami da ova porodica proširi zasade maline i borovnice.

Ministarka Kisić je posetila i opštinu Crna Trava, gde je sa predsednikom Slavoljubom Blagojevićem razgovarala o trenutnoj demografskoj slici ovog mesta i načinima kako da se ona poboljša.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter