Izvor: kurir.rs
28.12.2022 u 11:38
0

POSLE TRI NEDELJE PRITVORA: Uhapšeni policajac Dejan Pantić biće pušten da se brani sa slobode!

Policajac Dejan Pantić, koji je 10. decembra uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje i koji je do danas u pritvoru, biće pušten da se brani sa slobode, saznaju mediji. 

„DOSTA JE UZNEMIREN I UPLAŠEN, NEPOVEZANO PRIČA“ Sin uhapšenog Pantića o situaciji na KiM: Srpski narod živi u svakodnevnom strahu!

Pantić će najpre biti upućen u bolnicu, gde će biti kontrolisano njegovo opšte stanje, s obzirom na to da je na Jarinju, u bazi Kosovske policije, proveo gotovo tri nedelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Puštanje Dejana Pantića prvi je zhtev Srba sa severa Kosova i Metohije koji su u znak protesta na nekoliko mesta podigli barikade, na kojima se nalaze do danas.

Zahtev za puštanje Pantića javno je uputio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je sve vreme u kontaktu sa Pantićevom suprugom Suzanom Pantić.

Kako mediji saznaju, ova vest dolazi nakon razgovora Vučića sa evropskim i američkim predstavnicima koji su trajali tokom cele noći.

Ova pobeda Srbije mogla bi da probudi nade da se ovaj deo kosovske krize, koji traje gotovo 20 dana, polako bliži kraju, s obzirom na to da je puštanje uhapšenih policajaca jedan od zahteva Srba sa KiM.

Dejan Pantić bio je pripadnik Kosovske policije angažovan u Kosovskoj Mitrovici, koju je napustio početkom novembra kada su se Srbi povukli iz prištinskih institucija.

Pantić je uhapšen 10. decembra na administrativnom prelazu Jarinje kada se sa suprugom vraćao iz Raške, a Priština ga tereti da je organizovao „teroristički napad“ na prostorije CIK na severu Kosova.

Njegov advokat i porodica su isticali da je Pantić danima bio bez potrebne terapije, da je srčani bolesnik, a da nisu uspevali ni da se čuju s njim. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter