Izvor: Tanjug
18.12.2022 u 18:47
0

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se građanima: „Mnogo izazova je pred nama, ali, zajedno, ujedinjeni, modernizovaćemo Srbiju i pobedićemo sve teškoće“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na kojem se vidi kako su napredovali radovi na izgradnji „Beograda na vodi“, uz poruku da je pred Srbijom mnogo izazova, ali da ujedinjena može da se modernizuje i pobedi sve teškoće.

„Kada smo krenuli u ovaj veliki projekat, malo ko je bio uz nas. Danas, svi su saglasni da su Srbija i Beograd uradili veliki posao. Mnogo izazova je pred nama, ali, zajedno, ujedinjeni, modernizovaćemo Srbiju i pobedićemo sve teškoće“, poručio je Vučić na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vučić je naglasio da je ponosan na Srbiju.

OBELEŽENA VAŽNA GODIŠNJICA: Ministar Gašić čestitao Dan antiterorističke jedinice MUP-a Srbije!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter