Izvor: Tanjug
06.12.2022 u 16:39
0

Predsednik opštine Zubin Potok Srđan Vulović otkriva detalje upada policije u prostorije OIK: „Tri blindirana automobila došla su ispred opštine…“

Predsednik opštine Zubin Potok Srđan Vulović izjavio je da je ponašanje ljudi iz Prištine koji su sa policijom danas oko 13 časova došli u prostorije Opštinske izborne komisije bilo veoma bahato i neprofesionalno.

“Tri blindirana automobila došla su ispred opštine. Dva službenika su u pratnji dvojice policajaca bez objašnjenja prošli pored portirnice i bez potrebe nogom otvorili otključana vrata prostorije koju koristi Opštinska izborna komisija. Tu je bila naša službenica, koja je bila zatečena situacijom”, rekao je Vulović za Kosovo onlajn, navodeći da su oni doveli i majstora koji je promenio bravu na vratima Opštinske izborne komisije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vulović je istakao da će sada novi službenik OIK u Zubinom Potoku raditi sada od 8 do 16 sati svakoga dana. Vulović je rekao da se nekoliko Albanaca naouružanih dugim cevima, koji su bili u pratnji, popelo na prvi sprat opštinske zgrade, a da se u međuvremenu narod okupio ispred zgrade, ali da nije naseo na provokacije.

Besnik Bisljimi potvrdio: Priština primila novu verziju francusko-nemačkog predloga, dogovoreno da se ona ne objavljuje u javnosti!

Kako saznaje Kosovo onlajn, Albanac iz Ministarstva za lokalnu samoupravu sa novim službenikom izborne komisije govorio je isključivo na albanskom jeziku. U pitanju je zamenik ministra Aljbin Krasnići, funkcioner Samoopredeljenja. Krasnići je na poziv Kosovo onlajn za komentar prekinuo vezu i nije se više javljao.

Članovi opštinske izborne komisije (OIK) u severnoj Kosovskoj Mitrovici u pratnji specijalne kosovske policije upali su danas u prostorije koje je OIK koristila tokom prethodnih izbora, a gradom ođekuju detonacije od topovskih udara i čuju se sirene. Sirene se čuju i u Leposaviću, a primetno je pojačano prisustvo pripadnika Euleksa, objavio je Kosovo onlajn.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter