Izvor: Kurir.rs
17.03.2023 u 15:50
0

PREDSEDNIK U SREMSKOM OKRUGU: Vučić u pogonu „Plastik Gogić“ u Inđiji!

Predsednik je u Staroj Pazovi obišao proizvodni pogon kompanije za proizvodnju torti i kolača, Stamevski "Moj slatkiš".

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Sremskom okrugu. Predsednik je najavio da će do kraja godine obići svih 25 okruga.

PREDSEDNIK STIGAO U STARU PAZOVU: Obilazi pogon kompanije „Stamevski-Moj slatkiš“

Građani su se okupili u Donjem Tovarniku, gde su dočekali predsednika koji je potom razgovarao sa predstavnicima lovačkog udruženja Donji Tovarnik, udruženjem žena „Sunčev cvet“ Donji Tovarnik, a potom i obišao mini zoo vrt. Predsednik je potom stigao u Staru Pazovugde je opišao kompaniju „Moj slatkiš“. UInđiji je predesednik posetio proizvodni pogon kompanije „Plastik Gogić“.

15.25 Predsednik u Inđiji

Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u posetu opštini Inđija gde obilazi proizvodni pogon kompanije „Plastik Gogić“. Vučića su dočekali Slobodan Gogić, vlasnik kompanije i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Upoznat je sa najsavremenijom tehnologijom u proizvodnji stadionskih stolica i kontejnera i kanti za smeće.

– Pa sada vidite i za Nacionalni stadion da ove stolice budu još lepše. Srećan sam što ne moramo da kupujemo od stranaca, već od naše firme – rekao je predsednik prilikom obilaska pogona za proizvodnju stolica za stadione.

14.30 U Staroj Pazovi: Vi radite lokalne puteve, a mi kanalizaciju

Predsednik je u Staroj Pazovi obišao proizvodni pogon kompanije za proizvodnju torti i kolača, Stamevski „Moj slatkiš“. Domaćini su pokazali predsedniku kako se pravi tradicionalni hleb, ali i kako je u pogonu za kolače.

– Mnogo ste lepo ovo uradili. Ovo je čitava industrija. Super izgleda ovo što radite. Mnogo mi je drago što sam sve ovo video i želim vam puno sreće u radu – poručio je predsednik, a potom se i sam oprobao u filovanju torte.

Predsednik se potom obratio prvom čoveku opštine Stara Pazova Đorđu Radinoviću:

– Vi radite lokalne puteve, a mi da uradimo ovaj državni put Stara Pazova-Inđija, sitnica, a jel znate koliko nam treba za Dom zdravlja, preko milijardu – kroz osmeh je konstatovao predsednik. i dodao:

– Ako opština uradi rekonstrukciju škole Pinki, mi ćemo kanalizaciju i zamenu azbestnih cevi.

Pred odlazak u Inđiju, predsednika Vučića pozdravili su i brojni građani Stare Pazove koji su mu se zahvalili na poseti.

13.35 U Donjem Tovarniku: Put će vam biti kao pista

Predsednik Vučić je najavio brojne investicije u ovo mesto, važne infrastrukturne stvari.

– Do oktobra 2024. put će vam biti kao pista. Radiće se i rekonstrukcije škola i sportskih sala, ali i izgradnja vrtića, kako više ne bi bilo lista čekanja – poručio je predsednik Vučić.

Kada vodimo mudru politiku, Srbija pobeđuje, poručio je predsednik.

– Podsetiću vas da smo do pre 10 godina imali manje plate od Crne Gore i Bosne, danas je obrnuto. Bolje smo radili i promenile su se stvari za samo nekoliko godina. Promenile su se stvari za samo nekoliko godina. Molim vas da imate poverenje. Sačuvaćemo našu Srbiju celovitu, kako piše u Ustavu, sačuvaćemo mir, mi više dece na bacanje nemamo – istakao je Vučić.

Predsednik je podsetio i da je nezaposlenost minimalna.

– Ako mislite da treba i po tom pitanju nešto da uradimo kažite – rekao je Vučić i posebno se zahvalio penzionerima.

Predsednik je potom obižao Lovačko udruženje „Donji Tovarnik“

– Prelepo je. Hvala vam na gostoprimstvu – kazao je predsednik, koji je na poklon od jedine žene, lovca, dobio „simboličnog vuka“.

Predsednik je potom porazgovarao i sa mališanima koji su ga dočekali u narodnim nošnjama.

– Još ne postoji mesto u koje sam otišao, a da mi je neko rekao da ima sve i da mu ništa mu ne treba. Obradovali su me naši lovci, ne samo zato što ništa nisu tražili, nego i zbog predivnog poklona – ovaj vuk je simbol naše borbe za razvijenu Srbiju. Hvala vam što ste vredni i što se trudite da sami stvarate, radite i privređujete, a posebno hvala ovoj predivnoj deci iz FD „Izvor“ koja čuvaju kulturno nasleđe naše zemlje. A posebne slatke muke imam sa ovolikim kolačima – da nema kamera, kako bih rado probao krofne Udruženja žena „Sunčev cvet“, poručio je predsednik.

Nešto kasnije u 16.25 sati u Rumi je predviđeno otvaranje novog objekta PU Poletarac, objekat Kockica 2.“.

U 17.15 časova u Šidu predviđen je obilazak poljoprivrednog gazdinstva porodice Kosijer, a u 18.00 časova u Sremskoj Mitrovici obraćanje građanima.

Predsednik je najavio da će do kraja godine obići svih 25 okruga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter