Izvor: tanjug
03.02.2023 u 16:27
0

PREDSEDNIK SE OGLASIO POVODOM NOVOG NAPADA NA SRBE NA KiM: „Moramo da tražimo mir zbog tih ljudi!“

Pedsednik Aleksandar Vučić izjavio je u Skupštini Srbije da se danas dogodio novi napad na Srbe na KiM, u selu Mogila u opštini Vitina, gde su dvojica Albanaca ubola nožem u rame mladića od 20 godina Đuzić Bobana.

PONOVO NAPAD NA SRBE NA KiM: Dva Albanca izbola srpskog mladića u selu kod Vitine

-Sada se to dogodilo, mržnja koju Kurtijev režim i njihovi mediji promovišu protiv Srba, i na ovo će plašim se naši zapadni partneri da reaguju da se obe strane umire -rekao je Vučić i pokazao poslanicima sliku mladića sa dva uboda nožem u predelu ramena.

Vučić je poručio da moramo da tražimo mir zbog tih ljudi, Srba na Kim i istakao da sve što neretko radimo samo njima otežavamo.

-Jer ne brinemo za njih već brinemo o svojim političkim poenima ovde -rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter