Izvor: Kurir.rs
07.06.2023 u 07:36
1

PREDSEDNIK VUČIĆ I PREMIJERKA BRNABIĆ SE OBRAĆAJU JAVNOSTI: Večaras u 20 časova saopštiće važne odluke

Predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratiće se javnosti večeras u 20 časova, saopšteno je iz Predsedništva.

Predsednik Vučić najavio je da će u sredu izaći sa novim planovima i programima i da građane Srbije očekuju važne političke i ekonomske vesti.

Ranije danas Brnabić je rekla da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrom finansija Sinišom Malim radila kalkulacije i proračune da se vidi šta može dodatno da se preduzme od ekonomskih i političkih mera i da će građani biti zadovoljni merama koje će u sredu biti objavljene.

Podsetimo, predsednik Vučić je juče razgovarao sa ministrom spoljnih poslova i liderom SPS-a Ivicom Dačićem i najavio da će danas predstaviti deo onoga na čemu naporno rade već nedeljama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ I PREMIJERKA BRNABIĆ SE OBRAĆAJU JAVNOSTI: Večaras u 20 časova saopštiće važne odluke”

  1. Nastavak. Nema tu mnogo da se prica, ne damo Kosovo, necemo uvesti sankcije Rusiji, mi smo zapostovanje Zakona , trazimo odgovornost , volimo sve one koji nas vole , nema vise tu nista i naravno ne kradi, ne ubij, ne truj, na manipulisi to jest ne lazi i tudje necemo svoje ne damo .

    7
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter