Izvor: BSC happy portal
20.05.2023 u 13:36
0

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ CRNE GORE: „U Srbiji će crnogorski narod uvek imati iskrenog prijatelja i dobrog partnera“ (FOTO)

Predsednik Vučić se pre inauguracije sastao sa predsednikom Nove srpske demokratije Andrijom Mandićem i liderom Demokratske narodne partije Crne Gore.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u Podgorici inauguraciji novog predsednika Crne Gore – Jakova Milatovića, nakon čega se obratio javnosti.

VUČIĆ POZIVA GRAĐANE NA VELIKI SKUP SRBIJA NADE: Predsednik istakao šta ga čini posebno srećnim

– Želeli smo kao Srbija da ukažemo poštovanje narodu Crne Gore, želim im sve najbolje u budućnosti.Prisustvovao sam polaganju zahteve, želim im sve najbolje u budućnosti. U Srbiji će imati iskrenog prijatelja i dobrog partnera. Nešto su nam drugačije nijansirani stavovi oko događaja u svetu, ali to ne sme promeniti naše odnose.

Predsednik se osvrnuo i na napade iz Hrvatske.

– U Hrvatskoj, što gore o meni pišu, narod me u Srbiji sve više voli. To sam ja sve s njima dogovorio, ta mržnja koju sipaju protiv mene je nešto što mi ide u korist. Pogledajte naslov iz 2017, isti, Vučić je uplašen, gotov – rekao je Vučić, i istakao da se nada unapređenju odnosa svih iz regiona.

– Želeo sam da pokažem poštovanje i koliko nam je važno da u Crnoj Gori imamo istinskog prijatelja. Svaki napredak je za nas od izuzetnog značaja. Razumeo sam Milatovića da želi jačanje ekonomskih veza, i jedni i drugi smo na evropskom putu. Ja bih se ponekad usudio da kažem i bratskih odnosa.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter