Izvor: BSC HAPPY
01.02.2023 u 17:15
0

SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: „Ja ne bežim nigde“ (VIDEO)

Predsednik je na svom Instagram profilu postavio video, koji se odnosi na pitanje novinara o peticiji protiv ultimatuma i ucena, koju bi navodno trebalo da potpiše i nekadašnji predsednik Vojislav Koštunica.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je danas komentarišući aktuelnu raspravu o Kosovu i Metohiji rekao da ne veruje da će biti sloge po tom pitanju.

– Kad pročitate obrazloženje peticije zapitate se što si pustio 1.800 terorista iz srpskih zatvora, koji su silovali srpkinje u Klečki? Što si ćutao i pustio da nam progone i ubijaju ljude 2004. godine na KiM, spaljuju crkve i manastire. Što si 2008. godine ćutao i organizovao skup „Kosovo za patike“ u Beogradu, a ti pobegao za Rumuniju, da se ne izjašnjavaš, da bi te stranci držali na vlasti. Ja ne bežim nigde, idem pred svoj narod i paralment. I prošli put sam slušao najgore moguće gadosti i uvrede i odgovoriću svakome. Ako mislite da ćete samo da imate monologe, da nećete dobiti odgovor… Časni ljudi umeju da uzvrate udarac, politički udarac – rekao je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter