Izvor: Tanjug
26.04.2022 u 20:49
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SA RUSKIM DRŽAVNIKOM: Srbija nastavlja evropskim putem uz očuvanje prijateljskih odnosa sa Rusijom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je predsednika Komiteta za međunarodne poslove Državne Dume Federalne skupštine Ruske Federacije Leonida Sluckog, koji mu je čestitao ponovni izbor na dužnost šefa države.

Vučić je istakao da će i tokom svog novog mandata najviše pažnje posvetiti ekonomskom razvoju Srbije i da je zbog toga posvećen očuvanju mira i stabilnosti u regionu i šire. Zbog toga je izrazio nadu da će i sukob u Ukrajini uskoro biti okončan i da će zavladati trajni mir. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik je naveo i da će Srbija nastaviti svojim evropskim putem, uz očuvanje prijateljskih odnosa sa Rusijom.

Slucki je tim povodom govorio o tome kako Rusija vidi sukob u Ukrajini.

VUČIĆ RAZGOVARAO SA RAMOM I KOVAČEVSKI: Dogovori u okviru inicijative „Otvoreni Balkan“ (FOTO)

Na sastanku se razgovaralo i o daljem razvoju srpsko-ruskih bilateralnih odnosa, uključujući sferu energetike, uz očekivanje da se uskoro dogovore uslovi nabavke gasa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter