Izvor: HAPPY BSC
25.01.2023 u 13:40
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: Država Srbija i njeni interesi uvek moraju biti ispred stranačkih i pojedinačnih“ (VIDEO)

Predsednik je istakao da je ponudio svim političkim akterima razgovor, konsultacije, kako bi ih upoznao i sa pritiscima i sa svim onim sa čim se Srbija suočava.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić poručio je da država Srbija i njeni interesi uvek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih, kao i da samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje.

– Poštovani građani Srbije, pre dva dana rekao sam istinu o svim problemima sa kojima se suočavamo po pitanju Kosova i Metohije. Ništa nisam skrivao od vas. Rekao sam vam i kako i koliko smo se borili i kako nameravamo da se borimo u budućnosti za našu zemlju – naglasio je predsednik u video snimku koji je objavio na svom Instagramu.

Predsednik Vučić će učestvovati na sednici Skupštine o Kosovu i Metohiji

Predsednik je istakao da je ponudio svim političkim akterima razgovor, konsultacije, kako bi ih upoznao i sa pritiscima i sa svim onim sa čim se Srbija suočava.

– Rekli su da ne žele da razgovaraju ili bar dobar deo njih, već žele javnu manifestaciju i predstavu za svoje političko delovanje. Žao mi je što nisu razumeli da je država važnija od političkih interesa bilo koje stranke, bilo koga od nas. Svejedno, moja obaveza je, da poštujući Parlament, izađem u susret svim njihovim zahtevima. Pojaviću se u Narodnoj skupštini, odgovarati na sva pitanja i boriti se za Kosovo i Metohiju i za našu Srbiju – poručio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter