Izvor: Happy BSC
08.12.2022 u 11:47
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA ŠENTOPOM: Srbija u Turskoj vidi važnog partnera u očuvanju mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Velike Narodne skupštine Republike Turske Mustafom Šentopom.

Vučić je na svom Instagram nalogu objavio fotografije sa sastanka i naglasio da Srbija u Turskoj vidi važnog partnera.

VUČIĆ NA OTVARANJU TEHNOLOŠKOG CENTRA RIVIJAN: Američki proizvođač električnih vozila u Srbiji (VIDEO/FOTO)

– Veliko zadovoljstvo zbog ponovnog susreta sa dragim gostom Mustafom Šentopom. Iskoristio sam i ovu priliku da uputim pozdrave prijatelju Erdoganu. Razgovarali smo o dinamici srpsko-turskih bilateralnih i ekonomskih odnosa, energetskoj bezbednosti, investicijama, kao i o situaciji u regionu – napisao je predsednik i dodao: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Naglasio sam da Srbija u Turskoj vidi važnog partnera u očuvanju mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu, ali i u realizaciji kapitalnih projekata u oblasti infrastrukture i energetike, koji doprinose većoj sigurnosti svih građana ne samo Srbije, već i zemalja regiona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter