Izvor: bsc happy portal
19.03.2023 u 18:21
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRA UTISKE: „Borba za Srbiju je nastavljena na dva koloseka – od ekonomskog napretka do borbe za KiM“ (VIDEO)

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske nedelje koja je na izmaku.

-I ove nedelje, borba za Srbiju nastavljena je na dva koloseka: na jednom, naša zemlja ubrzano hvata korak sa svetskim standardima u ekonomiji, bilo da je u pitanju izgradnja najsavremenijeg i najvećeg industrijskog VGP parka u Evropi, bilo da su u pitanju kompanije naših vrednih i pametnih ljudi, koje su od malih porodičnih manufaktura izrasle u ozbijne firme koje već izvoze svoje proizvode širom sveta.

Upravo na njih sam bio ponosan tokom posete Sremskom okrugu, koja me je još jednom uverila u snagu, kreativnost i patriotizam našeg naroda.

Na drugom koloseku – borba za Kosovo i Metohiju, za formiranje Zajednice srpskih opština, kako bismo se pre svega pobrinuli za bezbednost našeg naroda, o kojoj niko nije brinuo toliko godina.

Nastavljamo hrabro napred. Pobediće Srbija!-napisao je predsednik na Instagramu.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter