Izvor: BSC HAPPY
05.02.2023 u 09:14
0

PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRA UTISKE NEDELJE ZA NAMA: “ Ne odustajemo od budućnosti koju smo zacrtali. Naša Srbija će pobediti!“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu snimak koji predstavlja nedelju za nama.

– U nedelji za nama, sastajali smo se sa prijateljima, davali nove konture velikim strateškim projektima koji će dodatno ubrzati rast Srbije, ali smo svedočili i teškim trenucima i razgovorima o sudbini našeg Kosova i Metohije. Bilo je prošle nedelje i trenutaka ispunjenih zahvalnošću i zadovoljstvom – imali smo čast da ugostimo jednog od poslednjih velikih državnika današnjice, odlazećeg češkog predsednika Miloša Zemana. Prisustvovao sam početku radova na izgradnji gasnog interkonektora, koji će dodatno doprineti energetskoj sigurnosti naše zemlje i građana, dok sam sa delegacijom EBRD razgovarao o konkretnim planovima za dalji snažan razvoj naše privrede. Zato ne odustajemo od budućnosti koju smo zacrtali. Oni koji odustaju, nikada ne pobeđuju, a naša Srbija će pobediti! Živela Srbija! – napisao je Vučić na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

https://www.instagram.com/p/CoRe3fXjyvP/

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter