Izvor: BSC happy portal
09.03.2023 u 21:31
0

PREDSEDNIK VUČIĆ U „ĆIRILICI“: „Srbija se neće saglasiti oko ulaska Kosova u UN i neće ga ni na koji način priznati!“

Predsednik je svojim iskrenim izlaganjem i percepicijom čitave političke situacije oduševio čitavu naciju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ove večeri gost je specijal emisije „Ćirilica“ autora Milomira Marića na Hepi televiziji, a tokom medijskog istupanja na nacionalnoj frekvenciji govori o krucijalnim tematikama koje okupiraju čitavu naciju.

(UŽIVO) PREDSEDNIK VUČIĆ NA HAPPY TV: „Da sam doneo samo jednu deklaraciju bio bih najveći izdajnik!“

Veoma detaljno se bazirao na velike izazove sa kojima se suočavamo i onome šta nas čeka u budućnosti, kako bi građanima Srbije što konciznije dočarao istinsku percepiju političke situacije, Kosovu i Metohiji, nemilim scenama u parlamentu koji su ostavili gorak utisak.

  • Neće mi biti teško da odgovorim na tvrdnje protivnika. Imam dosta važnih vesti za sve ljude u našoj zemlji. Iako, kako neki kažu iskačem iz frižidera, svakog puta donosim neke vesti. Miroslav Lajčak je danas bio u Prištini, i ono što sam uspeo da saznam teško da je neki napredak napravljen, sve je to pitanje interpretacija, različitih. Skoro pa sam siguran da je Aljbin Kurti odlučan da ne napravi ZSO, a da mu je lako da to učini govori i današnja odluka o  ukidanju viznih režima za građane takozvanog Kosova. Trebalo bi da se radujemo toj odluci. Trenutak u kome se to dešava pokazuje da je to ohrabrivanje Kurtija da nastavi sa neispunjavanjem obaveza. U ponedeljak Miroslav Lajčak stiže u Beograd, biće tu do srede, vi ćete videti sastanak od 30 minita, ali ćemo provesti  dva dana zajedno. Ljudi moraju da razumeju trenutak u kojem se nalazimo, nemamo ni deset metara prostora u kojem možemo da prođemo, a da oko nas nije NATO. Razne neznalice govore razne gluposti po mrežama i medijima. U situaciji kada besni rat u Ukrajini, niko ne želi da razume posebne potrebe, prilike i okolnosti sa kojima se Srbija suočava. Mi Srbi volimo da se pravimo da se ništa ne dešava, dogodilo se mnogo toga teškog – rekao je Vučić i nastavio veoma samouvereno, akcentujući svoje namere i stavove koji su veoma jasni.
Aleksandar Vucic
  • Ne pada mi na pamet da potpisujum kapitulaciju Srbije, ali moramo da znamo kakve su okolnosti. Neće biti kapitulacije i predaje. Nedvosmisleno sam im stavio do znanja da se Srbija neće saglasiti oko ulaska Kosova u UN i neće ga ni na koji način priznati –  istakao je predsednik na Hepi televiziji, a potom rekao da se nimalo ne brine o svojoj bezbednosti, već o budućnosti naše države.
BSC HAPPY
  • Zapamtite moje reči. Neodgovorni tipovi koji gledaju kako da sruše svoju državu u teškom trenutku radovali bi se da potpišem nešto, a ne pobedi Srbije. Moramo da pristupimo pomirenju sa Albancima, međutim, nisam optimista kad vidim ko je sa druge strane. Kurti svoj spas i izlaz vidi samo u napadima na Srbe. To vam grantujem – priča Vučić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter