Izvor: BSC Happy
18.05.2023 u 16:58
0

„SEDEĆU OVDE, RASPRAVLJATI I ODGOVARATI NA PITANJA“: Premijerka spremno pred poslanicima Narodne skupštine

Predsednica Vlade je počela izlaganje tako što je još jednom izjavila saučešće porodicama.

Кao neko ko duboko veruje u demokratske vrednosti, verujem da je Narodna skupština pravo mesto za razgovor o svim temama, a ne performanse, a posebno o temama koje su ovako teške i ovoliko važne za naše društvo i za naše građane.

Кao predsednica Vlade, sedeću ovde, odgovarati na pitanja narodnih poslanika i raspravljati koliko god treba – o bezbednosnoj situaciji pre i posle ovih tragedija, o merama koje smo preduzeli, o očekivanjima od ovih mera i dokle smo stigli sa njihovom implementacijom, saslušaću sa pažnjom i uvažavanjem svaki dodatni predlog mera kako bi deca (iznad svega i svih), ali i svi građani Srbije bili bezbedniji, osećali se bezbednije i kako bi svi zajedno, a ne podeljeno po političkim i svakim drugim linijama, kao što su to radile mnoge druge zemlje nakon sličnih tragedija, bez politizacije (ako je to ikako moguće) radili na predlozima kako da, kao društvo, nastavimo dalje.

PREDSEDNIK IMA DOBRE VESTI: Ispunićemo zahteve poljoprivrednika

Mislim da ovo nije vreme za političke podele i volela bih da ih nije bilo, iako na žalost i danas, sada, vidim da neki žele da koriste ovo na najgrublji i najbanalniji način za podele. Mislim da je Skupština jedini forum u kome ozbiljni i odgovorni političari treba da raspravljaju o merama koje kao društvo preduzimamo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter